Vésike termékek

Vésike betűépítő

A Vésike betűépítő segítségével a gyermekek a betűk varázslatos világába léphetnek. A vidám képek (hívókártyák) és az elemek segítségével, a betűk észrevétlenül bevésődnek a gyermek emlékezetébe. A használati útmutató számos játékmenetet mutat be, de a megismerés öröméért elegendő, ha a gyermek saját kedvére játszik, rakosgat.

Bővebben

Fülelő – Magánhangzók helyesírása audio CD

A Fülelő CD hanggyakorlatai magával ragadják a gyermeket, így észrevétlenül, játékosan sajátítja el a helyesírás alapjait. A hanganyag megtanítja a hangokat hallás után megkülönböztetni, így majd könnyíti a mássalhangzók írásbeli tévesztésének a leküzdését is.

Bővebben

Vésike, olvasást segítő feladatlapok

A feladatlapok segítségével az óvodáskorú gyermekek ismerkedhetnek meg a betűk, szavak formájával, a feladatok megoldásával.

Bővebben

Hangkontroll

A hangkontroll logopédiai oktatási eszköz. A készülék a legkevesebb időbeli késéssel visszakapcsolja a képzett hangot a hangképző hallásközpontjába, ezzel helyettesíti az agy e területének működési diszfunkcióját. A készülék használata meggyorsítja a beszédindítást, a kommunikáció kialakulását.

Bővebben

Időkerék

Az időkerék segítségével a gyermekek játék közben tanulhatják meg az idő mértékegységei közötti átváltást. Az időkerék összeköti a digitális kijelzésű órákat a hagyományos számlapú órákkal.

Bővebben

Vusuka - Logopédiai hang-jel készlet

A Vusuka segíti a gyermeket az artikulációs mozgások elsajátításában, így végtelenül egyszerűvé teszi az írás-, olvasástanulást. A Vusuka lehet a gyermekek titkos ABC-je, de lehet taneszköz is.

Bővebben

Copyright © 2017 vesike.hu